Radionice kreativnog pisanja za OSI

Iz Кruga – Beograd

Vas poziva na Radionice kreativnog pisanja za OSI

Poštovani/e, Ukoliko želite da kreativno i kvalitetno ispunite svoje vreme, čitate, pišete, o tome razgovarate, razmenjujete uvide i mišljenja o pročitanom i napisanom, pridružite nam se na radionicama kreativnog pisanja.

Čak i ukoliko se ne bavite pisanjem, a želeli biste da čujete i naučite nešto o tome, da se oslobodite u razgovoru i kreativnom izražavanju putem pisane reči, dobrodošli ste u naš mali književni klub.

Radionice će se održavati jednom mesečno, na adresi Grčića Milenka 4b, ili onlajn, u zavisnosti od epidemiološke situacije i propisanih restriktivnih mera. Sadržaće kratke vežbe kreativnog pisanja, koje će polaznici radionica raditi kod kuće. Radovi će se čitati unutar grupe, i o njima će se diskutovati. Polaznici će naučiti neke od veština i tehnika koje su važne ukoliko želimo da se kreativno izrazimo pisanjem. Razgovaraćemo i o omiljenim knjigama, pročitanim delima, a neke od radionica biće tematski vezane za knjigu ili drugo književno delo koje je prethodnog meseca zadato za čitanje. Isto tako, povezaćemo književnost sa drugim umetnostima, poput slikarstva, filma ili muzike.

Radionice će držati Aleksandra Tomašević, diplomirana profesorka srpske književnosti i jezika, bivša polaznica Centra za talente ,,Mihajlo Pupin” iz Pančeva, kursa kreativnog pisanja kod univerzitetskog profesora, pisca i književnog kritičara Mihajla Pantića i Omladinske škole novinarstva ,,Omnibus”.

Ukoliko vam se naša ideja čini zanimljivom i želite da nam se pridružite, možete se javiti putem mejla, na adresu: aleksandra@izkruga.org

Rok za prijavljivanje je sreda, 26. maj. Dobrodošli! 🙂

Share :

Twitter
Telegram
WhatsApp